Wij doen

Woningbouw en appartementen

Mensen en toekomstwensen centraal

Snel en kwalitatief bouwen met oog voor mens, milieu en toekomst? Wij realiseren woningen en appartementen op onze kenmerkende wijze: wij zetten ons in voor samen duurzaam bouwen.

Samen Duurzaam Bouwen, dat is waar wij voor staan. Dat betekent dat dat wij onze woningen en appartementen bouwen met mensen en toekomstwensen centraal: een woning moet nu aan de eisen van de opdrachtgever en de huidige eisen voor wooncomfort voldoen, maar dient ook toekomstbestendig te zijn.

Onze onderscheidende factor? Onze wendbaarheid. Waar veel woningbouwers veelal traditionele en vertrouwde werkwijzen inzetten, zijn wij niet bang om af te wijken van vertrouwde en beproefde methoden. We brengen graag nieuwe technieken in de praktijk. Steeds staan hierbij mensen en toekomstwensen centraal: we maken moois voor nu en moois voor de toekomst.

Even voorstellen: dit is SDB

 • Afspraak is afspraak
  We maken duidelijke afspraken en houden ons daaraan. Je kunt op ons bouwen.
 • Efficiënt projectbeheer
  Een adequate afwikkeling, duidelijke communicatie en net werk: wij sturen op kwalitatief resultaat.
 • Wendbaar en innovatief
  Nieuwe constructiemethoden implementeren en duurzaam denken zitten in ons DNA.
 • No-nonsense aanpak
  We zetten uit onszelf een stap extra. Alles voor een hoogwaardig en kwalitatief resultaat.

  Ieder project verdient een frisse blik

  Een kritische blik, verstand van zaken en een zeer veelzijdig projectportefeuille: SDB is een verrijking voor ieder bouwproject. Ons team heeft zowel jarenlange kennis en expertise in huis als jong talent dat snel leert en graag werkt met nieuwe methodes en alternatieve materialen.

  Werk met ons en samen tillen wij je project naar een hoger plan. We denken mee over het ontwerp, de realisatie en de afwerking, stellen kritische vragen en dragen alternatieven aan die het overwegen waard zijn. Ook voor prefab-bouw of betonbouw draaien we onze hand niet om.

  Kortom: we zijn van alle bouwmarkten thuis. Jouw woning- of appartementenbouwproject overlaten aan een capabel team dat werkt met hoofd, hart en handen? SDB steekt graag de handen uit de mouwen voor jullie.

  Samen Duurzaam Bouwen?

  Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.