Project

Rietgedekte villa

Berkel en Rodenrijs
2022
Villa's

Het project

Op een schitterend kavel aan het Groene Hof in Berkel en Rodenrijs met volop privacy, hebben wij in opdracht van de opdrachtgever hun droom villa mogen realiseren. Een villa die je het gevoel geeft niet meer op vakantie te moeten om echt tot rust te komen.

Rietgedekte villa

Bij deze villa is er veel aandacht gegeven aan klimaatbeheersing, zo is er een grondgebonden warmtepomp toegepast, een WTW systeem en zijn er 55 pv panelen geplaatst. Dit alles is geïntegreerd in het domotica systeem, wat een optimaal bedieningsgemak geeft.

Qua materialen is er gekozen voor een traditioneel gemetselde woning die gestuct is en voorzien van verduurzaamde rabatdelen. De aluminium kozijnen zijn voorzien van hr+++ beglazing met aluminium lamellen op diverse plaatsen.

“Met veel plezier en passie heeft Samen Duurzaam Bouwen voor de opdrachtgevers hun Droom Villa gerealiseerd”

De villa is zo opgebouwd dat elke ruimte zijn eigen thema heeft, door deze slim met elkaar te verbinden is er een eenheid ontstaan in de villa. Wat ervoor zorgt dat iedere gebruiker van de villa een eigen plek heeft om zich terug te trekken, maar er ook ruimte is gezamenlijk bij elkaar te komen. Ook is er veel aandacht besteed om de tuin zoveel mogelijk de huiskamer van de villa te laten zijn.

Soortgelijk project starten?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Samen Duurzaam Bouwen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.