Wij zijn

Over ons

Samen Duurzaam Bouwen

SDB Woning- en Utiliteitsbouw staat voor kwaliteit. Of het nu gaat om de realisatie van woningbouwprojecten, villa’s of bedrijfspanden: SDB Woning- en Utiliteitsbouw staat naast je tijdens het project en achter de kwaliteit die wordt geleverd.

In onze aanpak geloven we in Samen Duurzaam Bouwen (SDB). Samenwerken en kwaliteit zijn dan ook onderdeel van onze basis. Als opdrachtgeven merk je dit onder andere in de persoonlijke aanpak en de open blik waarmee we projecten aanpakken.

Ons team bestaat uit vakmensen. Dankzij de gezonde combinatie van ervaren krachten en ambitieus talent hebben we een frisse blik op de aanpak van ieder project. De saamhorigheid binnen het team is hoog, wat in onze werken resulteert in een gezond eigenaarschap over het behalen van de doelen van het project, zoals planning en de opleverkwaliteit.

 

 

Samen

We zijn ervan overtuigd dat het fundament voor tevredenheid ligt in een goede samenwerking. Dit begint met het inventariseren van de wensen en behoeften van de klant. Samen brengen we de mogelijkheden in kaart en verkennen we de opties. We zien het als onze verantwoordelijkheid hierin om onze opdrachtgevers te adviseren op basis van onze vakkennis.

Daarnaast hechten we veel waarde aan snelheid in de communicatie en de afspraken die we maken. Hierdoor zijn we als bedrijf in staat om snel te schakelen, de planning te halen en bovendien weet je als opdrachtgever waar je aan toe bent. Die samenwerking levert een voorspoedig bouwproces en het beste resultaat op voor onze opdrachtgevers.

Duurzaam

Traditioneel is de bouwwereld een omgeving waarin vernieuwing niet standaard is. Er wordt vaak vastgehouden aan bestaande patronen en oplossingen. Als SDB Woning- en Utiliteitsbouw geloven we dat een open blik een belangrijk ingrediënt is om uiteindelijk tot verbeterd resultaat te komen.

Nieuwe materialen in combinatie met verfrissende bouwtechnieken bieden de mogelijkheid om te voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan bouwprojecten.

 

Bouwen

Als bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van hoogkwalitatieve utiliteitsbouw, woningbouwprojecten, villa’s en appartementencomplexen. Vaak werken we hierbij samen met opdrachtgevers waar we in eerdere projecten al mee hebben samengewerkt en waarbij we het vertrouwen krijgen om meerdere projecten op te pakken. Zo werken we voor projectontwikkelaars, architecten en particulier opdrachtgevers.

Ben je benieuwd wat we voor je project kunnen betekenen? Bekijk onze projecten of neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we elkaar kunnen helpen.

    Samen naar een duurzaam project

    We zijn ons bewust van de impact van de mens op de aarde. Dit zie je terug in onze materiaalkeuzes en de afdruk die we achterlaten op de werkplek. Diezelfde verantwoordelijkheid nemen we in onze samenwerkingen met leveranciers: wij selecteren onze leveranciers zorgvuldig op duurzaamheid. Zo kiezen we in elk aspect van ons werk voor bewust bouwen.

    Samen Duurzaam Bouwen?

    Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.