Wij doen

Transformaties

Vernieuwing in een duurzaam jasje

Vernieuwing en verbetering: SDB grijpt iedere transformatie aan om een innovatief project neer te zetten dat veroudering transformeert in toekomstvisie.

Voor SDB is het vanzelfsprekend: een vernieuwing betekent ook tegelijkertijd een verduurzaming, een transformatie met oog op de toekomst.

Zoek je een partner die je helpt om een verouderd bedrijfspand, een oude school, appartementen of een industrieel pand een geheel nieuwe bestemming te geven? Een sparringpartner die graag met je meedenkt over de mogelijkheden, de kansen en de beste manier om authentieke aspecten te integreren in een nieuw ontwerp? SDB staat bekend om zijn voorliefde voor nieuwe werkwijzen, innovatie en bereidheid om af te wijken van standaard bouwprincipes.

Een keuze voor SDB betekent een keuze voor Samen Duurzaam Bouwen. We werken met je samen en nemen onze verantwoordelijkheid met het oog op de toekomst.

Kiezen voor SDB betekent…

 • Afspraak is afspraak
  We staan voor wat we zeggen. Je kunt op ons bouwen.
 • Snelle opvolging
  Efficiënte communicatie is een belangrijk speerpunt voor soepel verlopende bouwprojecten.
 • Efficiënt projectbeheer
  We staan voor efficiënte samenwerkingen en nemen onze verantwoordelijkheid.
 • Innovatiekansen grijpen
  Beproefde methodes zijn niet altijd beter. Wij staan open voor nieuwe ideeën, nieuwe kansen.

  Kwalitatieve transformaties: voor de mens en voor de toekomst

  Kwalitatief hoogstaande bouw is uiteraard ons uitgangspunt, maar wel altijd met de nadruk op praktische inzetbaarheid en duurzaamheid van onze bouwkeuzes. Zo omarmen we nieuwe bouwmaterialen en alternatieve bouwmethodes en staan we open voor innovatie en spraakmakende ideeën.

  Al een plan om een transformatie te realiseren? Of op zoek naar advies hoe je de transformatie het best vorm kunt geven op een manier die zowel praktisch als toekomstbestendig is? We denken graag mee.

  Samen Duurzaam Bouwen?

  Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.